ΠΡΟΪΟΝΤΑ PRIVATE LABEL

Η Scarlet’s Coffee καβουρδίζει και συσκευάζει καθημερινά τα κάτωθι προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας <private label>.

 • Espresso coffee
  Μεγάλη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε ετοιμοπαράδοτα χαρμάνια υψηλής ποιότητας από 70% έως 100% περιεκτικότητα σε Arabica. Δυνατότητα δημιουργίας ενός signature blend κατόπιν υπόδειξης ενός γευστικού σας προτύπου. Σε αυτό το μοντέλο ο καφές καβουρδίζεται στο βαθμό ψησίματος της επιλογής σας.
 • Καφές Φίλτρου
  Μεγάλη δυνατότητα επιλογής είτε σε κάποιο blend είτε σε κάποια ποικιλία μοναδικής προέλευσης. Δυνατότητα δημιουργίας καφέ φιλτρου κατόπιν υπόδειξης ενός γευστικού σας προτύπου.
 • Ελληνικός
  Καφές Ελληνικός καφές σε τρείς διαφορετικές γεύσεις. Ελαφρύς, παραδοσιακός και σκούρος. Δυνατότητα δημιουργίας ενός ελληνικού καφέ κατόπιν υπόδειξης ενός γευστικού σας προτύπου. Σε αυτό το μοντέλο ο καφές καβουρδίζεται στο βαθμό ψησίματος της επιλογής σας.
 • Ντεκαφεϊνε
  Ανώτερης ποιότητας <swiss water> ντεκαφεϊνέ τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε για ελληνικό, φίλτρου και espresso.
 • Βιολογικός Καφές
  Με την πιστοποίηση της ΔΗΩ που καλύπτει σε πανευρωπαικό επίπεδο τα προϊόντα μας μπορείτε να επιλέξετε καφέ βιολογικό για ελληνικό, φίλτρου και espresso. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας βιολογικό καφέ ως προς τη σύστασή του και το βαθμό ψησίματος της επιλογής σας.
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 205, Ζωφριά, Τ.Κ. 13344 Ανω Λιόσια
Φαξ: +30. 210 2288032
Email:
© 2021 Private Label Coffee. All rights reserved

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK