ΓΙΑΤΙ PRIVATE LABEL ΜΕ ΤΗ
SCARLET’S COFFEE;

 • Καταρχάς η ιδιωτική ετικέτα καφέ ισχυροποιεί την εταιρική ταυτότητά σας, και το σημαντικότερο σάς διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό που συνεργάζεται ως επί το πλείστον με τις επώνυμες μάρκες καφέ της αγοράς. Επιλέγοντας private label, δημιουργείτε ουσιαστικά μία μοναδική και αποκλειστικά δική σας μάρκα καφέ εξαιρετικής ποιότητας.
 • Επιπλέον, η ιδιωτική ετικέτα σάς προσφέρει μία ευελιξία που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχατε. Ανά πάσα στιγμή έχετε τη δυνατότητα ανασχεδιασμού του χαρμανιού σας (reprofiling) ή προσθήκης νέου, προκειμένου να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις εκάστοτε τάσεις της αγοράς.
 • Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία έκπτωση στην ποιότητα ή στη γεύση του καφέ, η δημιουργία ιδιωτικής ετικέτας σάς εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές, περίπου -50% της μέσης προσφερόμενης τιμής της αγοράς. Ενδεικτικά για μία επιχείρηση με ετήσια κατανάλωση 1000 κιλά καφέ, η κερδοφορία μπορεί να ανέλθει κατά μέσο όρο στα 8000 ευρώ.

 

ΓΙΑΤΙ PRIVATE LABEL ΜΕ ΤΗ SCARLET’S COFFEE;

 • Επειδή πέρα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει μετά από 50 χρόνια πορείας, έχουμε ως εταιρία ένα ιδιαίτερο πάθος για τον καφέ. Γνωρίζουμε τα μυστικά του. Τις «δυσκολίες» του. Αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο, που μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, από την επιλογή των ποικιλιών, το ψήσιμο και την εκχύλισή του.
 • Επειδή στη Scarlet’s Coffee έχουμε σε σταθερή διαθεσιμότητα 18 ποικιλίες Arabica και 5 Robusta ενώ εάν το επιθυμείτε, έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε και να επεξεργαζόμαστε πάνω από 100 ποικιλίες καφέ.
 • Επειδή προκειμένου να καταλήξουμε στη δημιουργία των πέντε ετοιμοπαράδοτων χαρμανιών μας, έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια, πειραματιζόμενοι με πλήθος συνδυασμών και αναλογιών. Εάν, παρ’ όλα αυτά, δεν θέλετε να επιλέξετε ένα από τα πέντε ετοιμοπαράδοτα χαρμάνια μας, μπορούμε πάντα να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα tailor-made χαρμάνι, το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις.
Extra Image Top Right
Extra Image Bottom Left
 • Στη Scarlet’s Coffee μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον επιθυμητό βαθμό καβουρδίσματος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έξι βαθμοί ψησίματος, από τον πιο ελαφρύ στον πιο σκούρο. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο ελαφρύ είναι το καβούρδισμα τόσο πιο έντονη είναι η οξύτητα του καφέ, ενώ το μεσαίο προς σκούρο «δίνει» πιο γεμάτη γεύση. Βέβαια, η κάθε ποικιλία, ανάλογα με την πυκνότητα και τη σχετική υγρασία της, απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση στο ψήσιμο, γιατί «αντιδρά» διαφορετικά ακόμη και εάν ο βαθμός ψησίματος είναι ακριβώς ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον βαθμό ψησίματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Μαζί μας θα έχετε εγγυημένη ποιότητα σε κάθε παράδοση, δεδομένου ότι από τη συγκομιδή έως το φλιτζάνι, υποβάλλουμε τους καφέδες μας σε αλλεπάλληλους ελέγχους πέντε σταδίων.
 • Πέραν της εγγυημένης ποιότητας, μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι ο καφές σας θα σας παραδίδεται πάντα φρέσκος. Η πολιτική μας είναι να ψήνουμε τους private label καφέδες μόλις καταχωρείται η παραγγελία, στη συνέχεια να τους αφήνουμε να αναπαυτούν σε αεροστεγή σιλό επί 10 ημέρες, να τους συσκευάζουμε και να σας τους παραδίδουμε.
 • Βασική και απαράβατη αρχή της Scarlet’s Coffee είναι η προστασία της ανωνυμίας και η εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας. Εάν επιθυμείτε η συνεργασία μας να παραμείνει εμπιστευτική, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η πληροφορία δεν πρόκειται να διαρρεύσει.
 • Επειδή εάν συνεργαστείτε με τη Scarlet’s Coffee, μπορείτε να έχετε όλα τα προνόμια και τα οφέλη του private label, με ελάχιστη παραγγελία μόνο 100 κιλών, ενώ παράλληλα σας προσφέρουμε προστατευμένες τιμές σε ετήσια βάση σε συμφωνία μαζί σας, για να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή σας.
 • Τέλος, και εάν το έχετε ανάγκη, η Scarlet’s Coffee συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες για το branding και την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας σας.
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 205, Ζωφριά, Τ.Κ. 13344 Ανω Λιόσια
Φαξ: +30. 210 2288032
Email:
© 2023 Private Label Coffee. ΑΡ.ΓΕΜΗ: 8091101000. All rights reserved

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK