ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Scarlet’s Coffee δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία καφέ, με διαχρονικά χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό και τη βαθιά γνώση του καφέ. Η ιστορία της εταιρίας ξεκινάει το 1970, σχεδόν μισό αιώνα πριν, υπό τη μορφή παραδοσιακού καφεκοπτείου που λειτουργούσε στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πατησίων 250, από τον Δημήτρη Ματζουράνη.

Με το πέρασμα του χρόνου, το καφεκοπτείο εξελίχθηκε σε μία μικρή βιοτεχνία καφέ. Σε αυτή τη μικρή βιοτεχνία γαλουχήθηκε από μικρός και ο Στρατής Ματζουράνης, γιος του ιδρυτή και σημερινός ιδιοκτήτης της Scarlet’s Coffee, ανάμεσα σε σακιά από κόκκους και άρωμα φρεσκοψημένου καφέ. Έτσι, όταν τελικά η εταιρία πέρασε στα χέρια του, ο Στρατής Ματζουράνης συνδυάζοντας την πλούσια παρακαταθήκη που κληρονόμησε από τον πατέρα του και την επιστημονική γνώση στο ευρύ πεδίο της φαρμακευτικής, οδήγησε την εταιρία, σταδιακά και σταθερά, στη σημερινή ανάπτυξή της.

Extra Image Center

Η Scarlet’s Coffee, σήμερα, στεγάζεται σε πλήρως εξοπλισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις 1000 τ.μ., στα Άνω Λιόσια. Πίσω από τους τοίχους του σύγχρονου κτηρίου της Scarlet’s Coffee, κάθε βήμα της διαδρομής του καφέ προσεγγίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών, η εταιρία έχει πλέον κερδίσει το στοίχημα για τη βελτίωση της ποιότητας του καφέ, σε όλα τα στάδια: από την επιλογή της πρώτης ύλης, την επεξεργασία, την ανάπτυξη χαρμανιών, την ιδανική εκχύλιση για όλα τα είδη του καφέ μέχρι τα cupping.

Καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Scarlet’s Coffee επεξεργαζόμαστε μία σειρά καφέδων, όπως εσπρέσο, ελληνικό, φίλτρου και αρωματικούς. Ενώ τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναλάβει την επιμέλεια ιδιωτικής ετικέτας καφέ για ένα ευρύ κατάλογο πελατών, ανάγοντας το “private label” σε τέχνη.

Η δυνατότητά μας να ανταποκρινόμαστε άριστα ποιοτικά, ποσοτικά αλλά και χρονικά αποτελεί εδώ και χρόνια το «διαβατήριο» αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, για μία σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών πελατών, όπως ξενοδοχεία, αλυσίδες καταστημάτων, καταστήματα λιανικής, χονδρέμπορους και εξαγωγείς.

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 205, Ζωφριά, Τ.Κ. 13344 Ανω Λιόσια
Φαξ: +30. 210 2288032
Email:
© 2024 Private Label Coffee. ΑΡ.ΓΕΜΗ: 8091101000. All rights reserved

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK