ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στις εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. της Scarlet’s Coffee στεγάζεται η παραγωγή, το διοικητικό και το οικονομικό τμήμα καθώς και το σύνολο των αποθηκευτικών χώρων της εταιρίας. Η εταιρία, επίσης, διαθέτει δύο υπερσύγχρονα ψηστικά μηχανήματα καφέ ιταλικής κατασκευής, των οίκων Brambati και IMF, με δυνατότητα παραμετροποίησης της καμπύλης ψησίματος του καφέ. Τα εν λόγω ψηστικά μηχανήματα, με απλά λόγια, προσφέρουν τη δυνατότητα καθορισμού-προγραμματισμού με ακρίβεια όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν το γευστικό αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος.

Η τεχνολογία αυτών των μηχανημάτων επιτρέπει το προγραμματισμό της ανά λεπτό μεταβολής τριών τιμών: της θερμοκρασίας του αέρα, της ταχύτητας με την οποία περνά ο αέρας μέσα στο θάλαμο ψησίματος καθώς και της ταχύτητας περιστροφής του θαλάμου. Οι μεταβολές στις παραπάνω τιμές καθορίζουν το μοντέλο – την καμπύλη ψησίματος του καφέ, από την οποία εξαρτάται και το γευστικό αποτέλεσμα. Κατά αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε με ακρίβεια το επιθυμητό «γευστικό προφίλ» του καφέ, και το κυριότερο, διασφαλίζουμε σταθερά υψηλή και σταθερή ποιότητα σε κάθε παράδοση.

Extra Image Top Right
Extra Image Center
Extra Image Bottom Left

Πέραν όμως της σταθερής ποιότητας και της δυνατότητας επιλογής γευστικού προφίλ, η εταιρία διαθέτει ένα επιπλέον σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα: τη μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα. Συγκεκριμένα, η Scarlet’s Coffee έχει τη δυνατότητα παραγωγής άνω των 5 τόνων καφέ ημερησίως. Γεγονός που δημιουργεί, στους υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες μας, την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας ότι η εταιρία μπορεί να ικανοποιήσει άμεσα και ανά πάσα στιγμή τις παραγγελίες τους, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στο πλαίσιο της ευθυγράμμισης της Scarlet’s Coffee με τα διεθνή πρότυπα αλλά και της διασφάλισης των πελατών μας όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων μας, η εταιρία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000 και HACCP. Επιπλέον, η εταιρία διαθέτει πιστοποίηση για την επεξεργασία
βιολογικών προϊόντων από τη ΔΗΩ και εφαρμόζει σύστημα αντιρρύπανσης και λειτουργίας φιλικής προς το περιβάλλον ECO FRIENDLY.

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 205, Ζωφριά, Τ.Κ. 13344 Ανω Λιόσια
Φαξ: +30. 210 2288032
Email:
© 2024 Private Label Coffee. ΑΡ.ΓΕΜΗ: 8091101000. All rights reserved

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK